Първоначално публикувано от kavalista
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
масло
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеПилеете пари и ви ДЕРЪТ АМА ЯКО! 24лв/литъра е масло пълна синтетика много по-добро от 20К...... Тука някой си е изкарал дневната надница с продажбата на 4литра масло... Първо се проучават цените, а после се пазарува, ако пък всеки от вас е паралия" нека си пилее парите както намери за добре... Маркентингови глупости и им се връзвате...
20К е ПОЛУ-СИНТЕТИКА... тоест има много по-добри масла... А релната цена не трябва да е над 20лв./литъра... Ама на някои търговци 35% надценка им се вижда малка и слагат по 50%....
Ама коне с капаци.... И ако маслото е Кастрол 10в40 не става за алфа? Или ако е Мотул 10в40 пак не става за алфа ромео??... Малей малей...
П.П Моля да не ми се трие поста, както беше направено миналия път съвсем неоснователно
Comment
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениекво ще рече,че ти заминава маслото? гори ли го
Comment
-
Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщениеизвинявам се за офф-а
имаше една тема за това какво значат тези цифри 10-40 и т.н. не успях да я намера с търсачката и ако е възможно на някой да даде линкблагодаря предварително
http://fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1509166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
имаше една тема за това какво значат тези цифри 10-40 и т.н. не успях да я намера с търсачката и ако е възможно на някой да даде линкблагодаря предварително
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=4834Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Ама вие сте яко заблудени!
СЕЛЕНИЯ 20К НЕ Е ПЪЛНА СИНТЕТИКА! Разберете го! Това е полу-синтетика! Това незначи че е лошо масло, а значи че просто ви вземат многоо повече пари от необходимото! Защото за тези пари може да се вземе масло 2 класа ПО-НАГОРЕ!
Осъзнайте се малко и започнете да четете! А ако не сте сигурни не спорете за елементарни неща.... Никой не ви казва да не карате с селения, но просто е ОБИР 24лв. за литър 20К... Цена над 18-20лв. крайна също е обир и всички продавачи на масла знаят обаче че това пише на капаците на всички италиански коли и се ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТОВА.... Не бъдете коне с капаци, а както казах ако сте паралии то поне давайте парите си за по-смислени нещаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=4833Last edited by zaryto; d.m.y г., 01:39.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Не ми е ясно, как разбрахте, че с gold алфите работят по-зле. Ето стандартите на gold:
SAE 10W-40, ACEA A3/B3/B4, API SM/CF, MB 229.1, VW 502.00-505.00
и на 20k for alfa:
SAE 10W-40, ACEA A3, API SL/CF, FIAT 9.55535-G2 APPROVAL N°F405.A05, VW 500.00 - 505.00, CCMC G5
очевидната разлика в стандартите е SM - SL, 500.00-502.00Alfa Romeo 146 1.6 t.s.
Comment
-
всъщност, голд е 15в-40
ПП струва си да се отбележи, че Венци работи за конкуренцията и има особено мнение за Селениа.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениевсъщност, голд е 15в-40
Селениа.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениевсъщност, голд е 15в-40
ПП струва си да се отбележи, че Венци работи за конкуренцията и има особено мнение за Селениа.20К е маслото което се препоръчва от Алфа Ромео за Т.С.,но всеки може да кара с каквото иска.20К хич не е лошо масло за парите си/реалните са около 17-18 лв. са литър/.Масла на пазара има колко щеш,но не забравяйте че на Алфа Ромео повечето бензинови мотори работната им температура е повече от 90 гр.,което автоматично значи че трябва по-хубаво масло,което си запазва качествата при 100 и над 100 гр.температура на маслото.Това е разликата примерно между 20К и Рейсинга,с 20К на 100 гр.леко се разтракват повдигачите/което е добре,с друго масло може вече да се в картера/но със Селения Рейсниг това го няма при 100 гр.За мен най-добрата Селения е Рейсинга,но тя не става за по-изтормозени мотори,требе да са ремонтирани.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеЗа темата не знам, ама ако ти се чете - ето:
http://fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=1509Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЗа тази тема ли става дума ?
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=4834Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщениеполезна информация е това
EDIT съгласен съм че 20+лв. са доста пари за маслоLast edited by reptli; d.m.y г., 15:17.Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Някъде да съм рекламирал нещо ? Вид масло??
Споменавах Мотул, Кастрол, но една конкретна марка не съм казвал...
Питам?
Защото навсякъде в моите постове обяснявам че 24лв е кожодерство за това масло! А НЕ че не е добро! маслото е хубаво но не и за 24лв.
Другото което казах е че НЕ Е ПЪЛНА синтетика КОЕТО Е ФАКТ!!!
За класове и качества на маслата няма да говоря...Всеки да си мисли каквото иска...
Само ще кажа един факт в полза на хората: Селения ГОЛД е по нисък клас от 20К. Спрете да гледате грешките в и-нет...
И двете масла за 10в40..Ако искате да си глезите колите Mury ви е казал Рейсинг или друго скъпо и хубаво масло...
Аз отдавна съм осъзнал че ако караш някой на сила да си вземе нещо и постоянно го убеждаваш то няма + от цялата работа, защото ако нещо изтропа то той после ще обвинява теб!
Бих карал със селения с най-голямо удоволствие, ако се сдобия с нея от Гърция... Нямам вяра на НИЩО на БГ пазара, до което нямам лични наблюдения...
Както казах отдавна съм спрял да убеждавам някого!
Вече се стремя ПРОСТО ДА ПОМОГНА НА потребителите и да ги предпазя от такива неща като 24лв. за литър 20К !!! Защото това е гадна спекула и просто изпразва джобовете на всички фенове...
Това е
П.П Мury даже съм спрял да се занимавам вече, но за 2 години съм разбрал толкова неща и съм видял също толкова много, колкото едва ли някога ще разбереш ти за тази индустрия ако не си бил част от неяLast edited by VFTI; d.m.y г., 17:10.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
Comment